hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 23 april 2012 18:00

Hej!

*tidsinställt inlägg*

Åh, vet ni vad jag tänkte på igår innan jag skulle somna? "Hm ... tänk om jag skulle ta och göra egna hål i mina shorts? Man kan ju alltid testa ...". Så antingen så har jag gjort det, eller så ska jag göra det. Ska nog klippa av en bit av fickorna (jag vet, de går inte att använda de då, men jag gör det ändå aldrig), för annars sticker de ut!


ANNONS
Av Hanna - 22 april 2012 16:15

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Antingen så ska, eller så har jag hoppat studsmatta. Haha ... Är sugen på att göra det i alla fall! Så roligt när man kan så mycket på studsmatta. Volt, "bakåtvolt", knävolt, och allt sådant ...


 

ANNONS
Av Hanna - 22 april 2012 15:00

Hej!

 

Äsch, det gick inte bra på matchen. Vi gick inte på ordentligt och följde inte med i spelet. Men vi får tänka positivt i alla fall, vi gjorde ett mål och alla kämpade!!




Av Hanna - 22 april 2012 13:00


                     


                       

Av Hanna - 22 april 2012 09:55

Hej alla underbara!

 

Var tvungen att skriva sådär, känner mig otroligt peppad utav alla er just nu. Fick en kommentar av Emmelie, och hon verkar ha hängt med i vad jag verkligen vill ha. Ett macro-objektiv. Så hon tipsade mig om en otroligt bra sak!!

Och Frida, som också kommenterade min blogg. Ja, idag ska vi verkligen vinna, och jag är sjukt taggad!

 

Idag är det årets första fotbollsmatch för mig och jag är sjukt taggad!! Har inte spelat en fotbollsmatch på jättelänge, hade ju ett uppehåll då jag fick en muskelbristning i vaden. Hur som helst, samling vid hemmaplanen 11 idag, och sedan åker vi. Borta-match idag! Även om vi aldrig har vunnit en match (tror det är så?), så känner jag på mig att vi kommer vinna denna matchen, för jag tror att vi alla verkligen vill vinna och att vi kommer att kämpa till 110 %!


 


Av Hanna - 21 april 2012 20:30


       

Av Hanna - 21 april 2012 18:26

Hej!

 

Har ätit mat nu, dagens middag blev tacos (FRIDA, du hade rätt!!). Gick hem ifrån Frida kvart i 6. Jag och Frida har verkligen haft det så himla roligt idag! Vi har skrattat så otroligt mycket ...

När vi var på studsmattan så försökte vi göra en sådan där kullerbytta, då man håller i varandra fötter så att 2 rullar som en boll, samtidigt. Men vi lyckades inte riktigt ... Men skrattade, det gjorde vi verkligen!!


 

Av Hanna - 21 april 2012 10:30

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Har ingen aning om hur dagen ser ut, kanske ska ringa en kompis. Mamma jobbar hela kvällen och de andra ska iväg idag. Hjälp, vad jagblev rädd precis! Fick för mig att det var IDAG som dansshowen är. Började skaka, skulle mamma inte kunna vara med, hade de glömt av allt? Men som tur var så kollade jag upp datumet och det var nästa lördag. Pjuh, så skönt. Ska i alla fall öva lite på dansen nu, och kolla upp så att jag kan allt.


Innan förra årets show

 


Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se