hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 20 april 2012 19:50

Hej!

 

Åh, längtar verkligen efter sommaren. Kunna gå runt med shorts, linne & ett par solbrillor. Hur härligt läter inte det? Har redan börjat testa kläder inför sommaren, och börjat tänka på vad jag behöver för nytt nu. Något som är ett måste, som jag redan har, är min strandväska (går även att använda som vanlig väska) som jag och mormor köpte när släkten var på Mallorca. Minns allt som om det var igår! Hur som helst, älskar verkligen väskan. Otroligt fin och den gör mig glad bara jag tittar på den!


OBS, haha, man ser mig i solglasögonen.

 

ANNONS
Av Hanna - 20 april 2012 18:03

Hej!

 

Ska äta om en liten, liten stund. Bara så att ni vet! Haha ... Nejmen, tänkte bara göra ett snabbt litet inlägg innan jag äter.


 

ANNONS
Av Hanna - 20 april 2012 17:06

Hej!

 

Frida gick hem förut, för hon skulle ha dansuppvisning! Hoppas verkligen att allt går jättebra för henne ... Innan hon åkte så sminkade jag & Linn oss väldigt galet, och störde min lillebror och hans kompisar. Man kan kalla det att han blev väldigt förbannad & vi blev väldigt fula. Så varning för ful bild på oss nedanför! Och så åt vi nybakade kladdiga chokladmuffins som 2 av mina syskon, deras kompisar och mamma hade bakat. Mums! Nu det senaste har vi fotat, spelat gitarr och spelat Kinect.


Nu kommer lite bilder!!

 

  

 

         

Av Hanna - 19 april 2012 19:00

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Fredag imorgon?! Oj,gud vad fort veckan har gått. Ja, fast det är ju bara positivt! Äntligen är det snart helg ... Och på lördag är det dansuppvisning i stan, på en jättestor scen. Otroligt stor byggnad! Kan inte säga vilken, men den är riktigt stor ... Det känns rätt så nervöst!


 

Av Hanna - 19 april 2012 18:30


  


     

Av Hanna - 19 april 2012 17:40

Hej!

 

Jag och Wilma var ute förut, spelade fotboll, king och hoppade studsmatta. Efter ett tag började det regna! Det var faktiskt rätt så mysigt ... Sedan, 10 i 5 ringde Wilmas mamma och sa att hon var påväg, så jag följde Wilma en ganska lång bit (hon skulle till stallet och hade bråttom, så vi skulle möta hennes mamma). Då regnade det också, fast det var väldigt mysigt. Skönt att vara ute och gå också!

Ska nog redigera några bilder nu, som läggs in i ett tidsinställt senare. Och efter det ska jag nog fota lite!


Av Hanna - 19 april 2012 16:30

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Tog en bild igår, snabbt innan dansen. Inte världens snyggaste, men rolig. Testade att gör sådär, som vissa andra gör. Alltså, lägga upp en massa saker i en "rektangel". Har redigerat bilden lite också!


   

Av Hanna - 18 april 2012 18:00

Hej!

 

Åker till dansen alldeles strax. Tagga sista träningen innan showen! Det ska bli så otroligt roligt. Denna gången SKA jag greja the whole dance utan att behöver någon hjälp med koreografin. Go, go, go!!


Otroligt mörk bild, hoppas att ni står ut med det!

 
Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se