hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 14 april 2012 23:11

Hej!

 

Kollade precis Deborahs blogg och såg att hon hade lagt upp videon med svar på alla era frågor som ni ställde. Åh, saknar henne så enormt mycket! Hoppas verkligen att jag kan komma upp till henne någon gång, eller hela min familj.ANNONS
Av Hanna - 14 april 2012 22:19

Hej!

 

Fick en sådan otroligt fin kommentar av en otroligt din tjej som heter Frida. Kärlek till henne!! Ni får gärna kolla hennes blogg, jag tror att hon skulle bli väldigt glad.

Länk: www.fridaaxberg.bloggplatsen.se

Lekte kurragömma ute i mörkret förut. Min lillebror (3 år) ville också va med, så han fick gå med mig. Vi gömde oss i vårat växthus och när Alex ropade "Joooel, vart är du?" så skrek Joel "Här är jag!!" och så skrattade han. Haha .. Han är så go! Detsom var så roligt va att få vara med honom och bli hittad först nästan hela tiden.


    

ANNONS
Av Hanna - 14 april 2012 20:30

 


       


 


Av Hanna - 14 april 2012 16:09

Hej!

 

Har varit ute och hoppat studsmatta ett tag nu, jätteroligt! Så roligt att lära sig nya saker, som "bakåtvolt" och sådant. Att hoppa studsmatta är verkligen LYCKA, man känner sig fri!
 

Av Hanna - 13 april 2012 21:52

Hej!

 

Om ca 20 min börjar Lets Dance igen ... Orkar inte vänta! Hejar verkligen på Anton. Han är så söt!! Synd bara att han är gay .. Haha, nej jag skojade bara! Men man kan verkligen inte tro att han är gay, han ser inte sådan ut i alla fall.

Vet inte riktigt hur morgondagen ser ut, eller just det ja, det kommer gäster till oss. De som vi var med i fjällen och åkte skidor! Det ska bli jätteroligt, det var ett tag sedan jag såg dom.


 
Av Hanna - 13 april 2012 19:21

Hej!

 

Kom hem från fotbollsträningen för en stund sedan. Har precis ätiti tacos och tagit några chokladbitar ur paketet vi fick av Deborah. Så gulligt av henne!   

Av Hanna - 13 april 2012 13:58

Hej!

 

Linn kom hit för en stund sedan och innan det åt jag och Wilma, och hoppade studsmatta. När Linn kom åt vi glass! Nu spelar vi ett jätteroligt spel på datorn ...

Här kommer bilder från när vi hoppade studsmatta!


                                         


Förresten, igår träffade mina kompisar Mattiaz Björling på stan. De frågade om han ville ta kort med dom, så de tog kort! Vi läste precis ett inlägg på honoms blogg. Han hade skrivit om dom!

Länk: http://mattiazbjorling.se/2012/04/12/tja-snygging/

Av Hanna - 13 april 2012 11:04

Godmorgon!

 

Jag och Wilma vaknade vid 10 och sedan gick vi upp och åt frukost. Ikväll kl 5 är det fotbollsträning som gäller! Ja ... Nu kommer lite bilder från igår!


               


En otroooligt fin bild som Wilma tog

 


Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se