hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 30 mars 2012 16:45


Hur mycket mer sanning kan det bli i detta läget? 


558706_309490939118282_131712360229475_776693_740613318_n_large

ANNONS
Av Hanna - 30 mars 2012 14:59

Hej!


Äntligen är denna skolveckan slut, och nu har jag bara helgen att se fram emot. Så underbart med helg!

Fast jag blir lite förbannad på den där grejen som vi kallar för kamera. En kamera borde ju funka, och dennagör inte det? Nu är den mer en sak man har kunnat ta kort med, som nu inte går att sätta på. Kortfattat, kameran verkar inte funka just nu. Har lite ont i halsen bara och känner mig krasslig. Tog lite glass när jag kom hem. Och det piggade upp mig rejält! Sitter och kollar lite lboggar just nu ... Lust att länka din blogg så kollar jag?ANNONS
Av Hanna - 30 mars 2012 06:45

Godmorgon!

 

Idag är det fredag, och gud vad skönt det ska bli med helg!! Är riktigt, riktigt utmattad efter denna veckan och ett riktigt svar på varför har jag faktiskt inte. Kameran verkar inte funka, och varför har jag inte svar på (som sagt). Verkligen tråkigt! Fick använda den gamla kameran igår, men det gick faktiskt bra. Helst hade jag velat fota med den nya, som nu verkar vara helt konstig. Och bilderna från den gamla kameran som jag tog igår kan jag inte lägga in på bloggen förens vi får tillbaka den datorn (har ju pappas nu). Och det är för att det inte finns ett sådant uttag på denna laptopen, det finns bara ett på våran dator.


 

   

Av Hanna - 29 mars 2012 19:15

Hej!

 

Ja, som jag sa förut är jag väldigt shopping sugen ... Har därför kollat upp om det finns några snygga kläder från gina. Hittade några saker som jag tror skulle passa bra till vissa andra saker jag har.Av Hanna - 29 mars 2012 17:15

Hej!

 

Haha ja, precis på pricken! Fast inte längre, nu är klockan 17:17. Fast det är ju också coolt! Fast det är inte i alla fall inte den sjuttonde idag. Utan det är det 29onde! Och idag, den 29onde mars är en tisdag. Och årtalet är 2012!

Haha ja, det sista fattade ni nog. Och på lördag, den 31e? Ja, då är det Earth Hour! Jag och min familj brukar alltid "fira" det. Vi sitter uppe på loftet och äter godis och har det mysigt. Sedan brukar vi också hålla koll över området, eftersom vi bor nästan högt upp och har stora fönster vid loftet så ser vi väldigt mycket! Och vi ser även om någon har fuskat och inte har släkt ...


 


Av Hanna - 29 mars 2012 15:30

Hej!

 

Sådär ja, då är en praoplats ordnad till mig på min lillebrors dagis! Och det ska bli så roligt ... Ska få praoa på det dagiset som min lillabror går på, som även jag och alla mina andra syskon har gått på.

Mamma pratade med en fröken där igår, och hon lät jätteglad! Jag hade även henne som fröken när jag var lite och känner henne och de flesta andra fröknarna väldigt väl, så det ska bli jättespännande att få komma dit. Det ska även bli så roligt att få se hur de har giset just nu, och om det har ändrats mycket med alla rutiner sedan jag gick där.


 

  

Av Hanna - 29 mars 2012 14:45

Hej!

 

Denna skoldagen är nu avslutad. Det var jätteroligt idag på utflykten! Min mobil var urladdad så tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder från dagen just nu. Ska ta lite kort nu, som jag lägger in om en stund.


 

Av Hanna - 29 mars 2012 07:15

Hej!

 

Ska på utflykt med klassen idag, det ska bli jätteroligt! Och ja, vi ska dit som jag var på sportlovet. Till alla djuren, regnskogen och alla fiskar. Ja, som ett inomhus zoo. Nästan... Det ska verkligen bli jätteroligt!!

Igår, efter min dans så köpte vi mat som jag skulle ha med mig. Risifrutti, macka och en massa annat gott. Älskar att vara på utflykt, och älskar att ha med mig matsäck.


           


Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se