hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 25 april 2013 15:02

 


Ojojoj, nu var det verkligen längesedan jag bloggade senast! Har inte bloggat på ett år ... Men det har varit riktigt skönt faktiskt! Sedan dagen då jag la bloggen på hyllan har jag känt mig fri. Men nu kanske jag början igen.

Det beror helt på om jag orkar, vill och har tid. Denna gången kommer det i alla fall att vara med ordentliga inlägg, och de kommer inte att komma ett inlägg varje kvart (som det gjorde förut, heh)...

Jag bloggar när jag känner att jag har lust för det, vilket förmodligen är 0-1  gånger varje dag.

Nu fick i alla fall ni som har väntat på ett till inlägg det! Men om jag fortsätter, det vet jag inte.

Hejdå så länge! 


ANNONS
Av Hanna - 5 maj 2012 10:22

Orkar inte med bloggen just nu, så jag tar och skiter i den. Inte 1 dag, inte 1 vecka, kanske 1 månad. Måste verkligen rensa ur min skalle och låta bloggen vara. Det finns många anledningar till det, men just nu orkar jag inte med bloggen och allt som har med bloggen att göra. Så jag tar en rejöl bloggpaus. Inte som förra gången, 1 dag, utan länge. En REJÄL paus. Men först vill jag tacka alla er som har läst min blogg, ni är helt fantastiska! Hejdå så länge.ANNONS
Av Hanna - 5 maj 2012 10:08

Hej!

 

Mamma och syskonen åkte med till min lillebrors match nu- Är hemma själv, förutom pappa, som är ute och jobbar på tomten. Ska åka iväg lite senare! Idag fyller världens bästa farmor år, så vi ska dit vid 4 och fira henne. Det ska bli jätteroligt! Några kusiner kommer också. Vi får se om det blir något mer inlägg idag, men det tror jag nog.

Bilden nedanför har jag lekt lite med i Photoshop. Rätt så cool va? Väldigt överdriven, men ändå ganska cool.


   


Av Hanna - 4 maj 2012 20:10

Hej!

 

Riktigt rolig fotbollsträning idag, men det var väl säkert för att vi körde match nästan hela träningen. Superroligt! Match imorgon bitti, spelar som back då. Efter fotbollsträningen idag var jag ute väldigt länge! Lekte med syskone och byggde upp små hinder till de 2 minsta som de fick hoppa över. Och så trixade jag tillsammans med mamma. Vi gjorde 10 passningar till varandra (i luften, trixningar), 3 gånger. Haha, grymma vi är va? Okej, det finns många av er som kan göra fler, men ändå ...

Alldeles strax dags för fredagsmys! Så synd bara att det är Hockey på tv idag och inte Lets Dance. Buhu, orkar inte kolla på hockey! Fast jag tror att de andra i familjen tycker som jag, så vi kollar nog på något annat!   

Av Hanna - 4 maj 2012 15:57

Hej!


Följde med goa Frida hem efter skolan! Nu har vi precis ätit. Och annars har vi inte gjort något speciellt, spelat biljard och hoppat studsmatta ... Vid 5 är det fotbollsträning så vi ska alldeles strax gå till mig! Vi ska bara kolla en sak. 


Inga nya bilder just nu

 

Av Hanna - 3 maj 2012 19:11

Hej!

 

Nu på kvällen har jag suttit i mitt rum och spelat gitarr, kollat på tv och just nu sitter jag här och bloggar. Hjälpte mamma med maten förut, vi var två riktigt duktiga stjärnkockar i köket! Kött, potatis, sås och sallad var det som skulle göras ... Mamma gjorde det mesta, fast jag dukade och gjorde såsen. Väldigt mysigt!

Fredag imorgon, och jag säger som alltid, REDAN? Får försöka klämma in i min skalle att veckorna egentligen inte är så långa och att det inte är långt mellan två fredagar. Men i alla fall, riktigt skönt ska det bli!   

Av Hanna - 3 maj 2012 16:05

Hej!


Riktigt varmt ute, även om det blåser. Gick precis och kollade på termometern i min lillebrors rum, den stog på 19.9 'c.

Tog lite bilder i värmen förut, och ska alldeles strax gå ut igen och hoppa studsmatta med lillasyrran! Gjorde en smaskig smothie förut. Från början gick det inte alls bra, men efter en stund tillrättade jag felen och den blev riktigt god!


                   

Av Hanna - 3 maj 2012 14:14

Hej!

 

Har varit med klassen på ett museum men uppstoppade djur och sådant. Var från början väldigt rädd när vi gick in i Däggdjurssalen, men vande mig efter en stund. De flesta djura var väldigt stora, men det fanns också några väldigt små och söta. Efter att vi hade varit där gick vi till en park, där det fanns en enromt stor lekplats. Där gunade vi på en stor gunga i det underbara vädret! Hemvägen var väldigt jobbig, det var kokhett ute ... Men, nu ska jag bara njuta av vädret och tänka på att till helgen kommer det regn. Så NJUT!
Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se