hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 3 maj 2012 14:05

Hej!


Tillbaka efter igår! Riktigt skönt att vila från datorn en dag, utan att behöva tänka på bloggen. Hade riktigt roligt igår faktiskt! Men, bara därför tänker jag inte att sluta blogga.

Såhär tänker jag:

- Jag ska testa ett tag nu, att köra med 1-2 inlägg varje dag och se om det funkar

- Jag ska blogga när jag känner för det, och när jag orkar

- Eftersom det är så få inlägg, så ska jag försöka lägga in nya bilder i varenda inlägg


Fast att jag inte bloggar lika mycket varje dag, så kommer det alltid att komma minst ett inlägg varje dag. Så ni behöver inte sluta läsa bloggen, för något nytt kommer alltid varje dag.

 

 

ANNONS
Av Hanna - 2 maj 2012 12:45

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Som jag sa igår, det blir ingen dator för mig idag. Vill bara kunna ta det lungt utan att behöva tänka på datorn. Därför kommer det också att bli rätt så få inlägg imorgon, för jag har ingen tid att jag tidsinställda.

Ibland måste jag ta en paus från bloggen, för att sedan kunna starta om på nytt och få lust att blogga igen! Kanske till och med inte bloggar något imorgon. Det får vi se. Men snälla ni, gå inte för det. Lusten kommer snart tillbaka igen och då får ni jättegärna kolla min blogg!


 

ANNONS
Av Hanna - 1 maj 2012 20:00

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Idag när Nanna var här så bad jag mamma kolla om hon kunde hitta den gamla kameran ute i hennes massagestuga. Efter att ha letat en stund så hittade hon den! Där låg även 2 objektiv och 1 extra blixt. Det var ett macro objektiv, ett tele objektiv och ett standard, och en blixt. Kameran var jättecool! När man satte på teleobjektivet (80-200 mm) så höll man på att tappa kameran, för det vägde jättemycket. Till och med det lilla macro-objektivet var tungt. Men det var coolt!


 

 

   

Av Hanna - 1 maj 2012 18:49

Hej!


Kom hem från Nanna vid halv sju. Har precis lagt in alla bilderna från idag! Imorgon är det dags för skola, någoting som jag verkligen inte vill. Orkar inte! Förresten, resten av kvällen och imorgon är en datorfri dag. Det kommer alltså inte att bli något bloggande. Anledningen till det är för att jag bara vill njuta av värmen och vara med familjen. Hurmöret är inte riktigt på topp.


                                               

Av Hanna - 1 maj 2012 16:00

Hej!


Inte bloggat på en stund, har bara lämnat bloggen ett tag och haft kul med Nanna! Hon kom upp till mig efter att jag hade ätit och så fotade vi en massor. Sedan gick vi till henne och nu är vi här, hemma hos henne. Som sagt, vi har fotat en massor så nu kommer några av bildera (lägger in vissa hemma sedan, från min kamera)!


Förresten, mamma tog sig en titt ute i hennes massagestuga om den gamla kameran kunde vara där och vi hittade den! Det var en Chinon (tror jag att den hette), med 3 objektiv till och en extra blixt. Blixten går att sätta på våran kamera, men det funkade inte med objektiven. Det var ett macro, ett standard och ett tele 80-200 mm objektiv. Lägger in bilder på den sedan! 


                                       

Av Hanna - 1 maj 2012 12:09

Hej!

 

Hängde med mamma till affären förut och handlade. Ett sådant underbart väder det är! Efter att ha kommit hem så tog jag tag i kameran direkt och fotade ett träd som står vid kanten av våran tomt. Ja, det var ju inget tråkigt och vanligt träd, utan ett jättefint med en massa blommor på. Alla humlor surrade runt trädet och vissa sög nektat från blommorna på trädet. Fick jättefina bilder! Nanna ringd förut också, vi ska vara med varandra sen. Ska bara äta nu, sedan ska jag ringa henne!


 

          


Av Hanna - 1 maj 2012 10:35

Hej!

 

Åh vad det är varmt ute! Har precis hoppat lite studsmatta. Ska alldeles strax gå ut igen, ska bara lägga in resten av bilderna från igår.


                                                 

Av Hanna - 1 maj 2012 09:52

Hej!

 

Hade en underbar kväll på ön igår! Den bästa kvällen någonsin. Haha, så säger jag om allt, men detta var världens bästa kväll. Vi tog färjan över till ön, och gick direkt upp till borgen. Vi hittade en mysig liten plats (men den var även blåsig) där vi satt och åt. Sedan flyttade vi oss till andra sidan borgen och satte oss vid en stor gräsmatta. Där var det mycket varmare och inte alls lika blåsigt! Där fikade vi och skrattade en massor. Sedan gick vi ner mot hamnen och var på en lekplats och sedan tog vi färjan hem igen. Det låter ganska kort, men jag rokar inte skriva allt så jag skrev det rätt så kortfattat. Jag hade i alla fall hur roligt som helst igår med familjen! Vi skrattade en massor och hade jättemysigt. Detta var verkligen något som jag gärna gör om!!


Det kommer mer bilder sedan ...

                                           


Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se