hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 30 april 2012 10:45

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Det kommer inte att bli så mycket bloggning idag, är borta för det mesta. Men lite ska jag försöka hinna med. Hinner inte göra några tidsinställda (kanske bara 2) nu på morgonen, men jag tror att allting löser sig. Haha ...


 

ANNONS
Av Hanna - 29 april 2012 18:24

Hej!

 

Har varit med Frida nu! Åh, vet inte vad jag ska skriva, har rätt så bråttom. Ska följa med mamma till min lillebrors dagis och kolla någon grej. Jag och Frida har varit ute en massa, spelat fotboll, hoppat studsmatta och så. Och så har vi spelat Game of Life, twists and turns.


                           

ANNONS
Av Hanna - 29 april 2012 17:15

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Tog några coola bilder när Maya och mamma spelade fotboll förut. Haha, kolla skuggan i bild 2!


     

Av Hanna - 29 april 2012 14:05

Hej!

 

Har precis fikat! Mormor och morfar följde med hem efter matchen, så nu sitter de vuxna i uterummet och fikar. Mormor hade bakat bullar och en sockerkaka. Jättegott!!

Ska ut och hoppa studsmatta nu och fota lite. Fast först ska jag ordna lite i alla mappar i datorn. Haha ...


    

Av Hanna - 29 april 2012 13:41

Hej!

 

Har spelat match nu! Första halvleken gick det riktigt bra, men sedan gick Linn & Frida (de skulle spela med 99:orna), och så bytte vi målvakt så vi tappade väldigt mycket på det. Men skit i det, vi var duktiga i alla fall, bättre än vanligt och vi kämpade på!


 


 


 Av Hanna - 29 april 2012 12:30

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Åh vad jag längtar till Liseberg! Starten var igår, och jag känner många som var där. Skulle så gärna vilja åka till Liseberg med tjejkompisarna i sommar igen, det var så mysigt förra året och vi hade så roligt.

Jag kom ihåg att alla tjejerna gick runt och sjöng på "Rolling in the deep", hela tiden. Haha


 

Av Hanna - 29 april 2012 11:15

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Värmer upp med laget nu inför matchen kl 12. Kommer inte riktigt ihåg vilka det var vi skulle möta? Hur som helst, idag ska vi vinna. Jag ska ge gärnet, och visa mormor och morfar att vi är det bästa laget någonsin! Vi ska vinna denna matchen tjejer, eller hur?


 

Av Hanna - 29 april 2012 10:13

Hej!

 

Usch, vaknade vid halv nio och ville knappt gå upp. Är väldigt trött sedan gårdagen, och det kommer att märkas väldigt tydligt. Jag kommer att vara på dåligt humör hela dagen säkert ...

Aja, idag är det match! Vi ska samlas på planen kl 11, alltså en timme innan. Mormor och morfar kommer och kollar idag, det ska i alla fall bli roligt. Gulligt av dom att komma och kolla när jag spelar match!


 


Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se