hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 28 april 2012 21:47

Hej!

 

Åh, har haft en otroligt bra kväll. Den bästa på länge! Så mycket jag vill skriva om ... Men jag börjar med att tacka alla goa kompisar i min Bliss-grupp. Parya, Medina, Emelie & Johan. Jag hade grymt kul på scenen ikväll med dom!


Danny var där och sjöng! Det var jättehäftigt. Stog 2 m ifrån honom, och han kollade mig rakt i ögonen och tog i min hand. Hur grymt som helst!! Pappa filmade allt med sin mobil, och mamma tog en massa bilder på våran kamera.

Orkar inte skriva om hela kvällen, men tar en liten kort sammanfattning av allting: VÄRLDENS ROLIGASTE KVÄLL NÅGONSIN!


Lillasyrran och hennes grupp "Hannah Montana"

  

 

 

 

Innan showen, påväg dit

       

 

Min grupp, Bliss (wow, den första bilden är cool!)

             

 

Danny & hans urcoola dansare

       


Efter showen

                       

 

Påväg hem

        

 

ANNONS
Av Hanna - 28 april 2012 15:07

Hej!


Är fortfarande med Frida, och vi har haft jätteroligt! Ska hem vid 4, måste förbereda mig inför showen. Den börjar kl 7, men v ska samlas där 45 min innan och så måste jag ju byta om hemma och så, och äta. 

Men jag har haft jätteroligt med Frida! Just nu lyssnar vi på musik, och hon uppdaterade precis sin blogg. Hon har en grymt bra blogg, bäst! www.fridasliiv.bloggplatsen.se 


 

ANNONS
Av Hanna - 28 april 2012 12:45

Hej!


Är med Frida nu, och vi har precis varit ute med JP. Alltså hunden ... Hon är så himla söt!! Vi tog en massa fina bilder och hade jätteroligt. Som jag alltid säger; alltid lika roligt att vara med Frida ... 

Innan så åt vi också glass och hoppade studsmatta. Känns som att klockan är mycket mer än 10 i 1. Det känns som att klockan är 3.  


                                   

Av Hanna - 28 april 2012 12:00

Hej!


*tidsinställt inlägg* 

Är hos Frida nu, och jag antar att vi har lika roligt som vanligt! Haha ...


 Av Hanna - 28 april 2012 11:00

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Tog lite bilder i värmen förut innan jag åt frukost. Gick ut på gräsmatta och på berget och fotade.Vilket otroligt härligt väder det är!!


 


 


 


   


 

Av Hanna - 27 april 2012 21:00

Hej!

 

Redigerade en bild snabbt i Photoshop. Väldigt överdriven och lila, men det är ändå cool! Ska försöka rredigera mer bilder imorgon, och de ska se "naturliga ut", inte som denna direkt.


FÖRE

 


EFTER

 

Av Hanna - 27 april 2012 20:30

Hej!

 

*tidsinstält inlägg*

Lets Dance nu! Sitter i soffan med familjen, riktigt mysigt. Tog fram kläder inför showen för en stund sedan. Är lite nervös inför imorgon. Danny kommer och kollar på oss, och han ska sjunga 3 låtar. Vi ska ha en turkos topp, svarta byxor/leggings och silvriga accesoarer. Trodde inte att jag hade en turkos topp, men som tur är så hittade jag en.

Kan inte säga vart vi ska ha uppvisningen, men jag kan lova er, stället är riktigt stort. ***s (staden jag bor i) högsta hus. Coolt va?


 

Av Hanna - 27 april 2012 19:38

Hej!

 

Har precis duschat efter tränigen, riktigt skönt! När jag kom hem åt jag mat och efter det stack jag direkt till sängen och vilade, sedan hoppade jag in i duschen, och nu sitter jag här.

I sängen kollade jag instagram, facebook, tog lite bilder och bara njöt av värmen i sängen. Haha ...


 Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se