hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 25 april 2012 16:45

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

När mamma kommer hem, ska jag be henne att få gå upp på vinden och leta efter den gamla kamera. Hon hade ingen aning om vart den var, men hon visste att den fanns här hemma någonstans. Så ja, det är bara att sätta i gången och leta!


 

ANNONS
Av Hanna - 25 april 2012 16:15

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Fotbollsträningen igår var rolig. Inte den bästa, men helt ok! Känns som om vi kommer att bli ett riktigt bra lag nu! Kämpa in i det sista på ALLA matcher, och aldrig ge upp.


Bild från igår innan tränigen

 

ANNONS
Av Hanna - 25 april 2012 15:24

Hej!

 

Vet vi vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem? KP! Har inte sagt något om det förut, men jag bara älskar KP (kamratposten). Kan inte somna utan att ha läst igenom en gammal KP tidning. Haha ...


 


     

Av Hanna - 24 april 2012 15:45

Hej!

 

*tidsinställt inlägg*

Igår när jag skulle lägga mig, så berättade jag för mamma att jag hade hittat den där gamla kameran, och att jag tyckte att den var jättecool. Hon berättade att hon hade en ÄNNU ÄLDRE Canon/Sigma-kamera, med vidvinkel-, tele- och standard objektiv till. Eftersom Sigma/Canon objektiv båda passar till Caon-kameror så kanske det går att sätta på de objektiven på våran kamera som vi har nu. Jo visst, objektivet är äldre och har kanske dåligare kvalité på alla foton den tar, men skit i det. Det kanske visar sig att allt funkar jättebra? Hur som helst, coolt är det i alla fall! Haha ...


 

Av Hanna - 24 april 2012 14:52

Hej!

 

Sitter i skolan nu, uppe på min bänk med en av skolans datorer i famnen. Utvecklingssamtal idag! Ä faktiskt inte nervös ett dugg, kanske lite. Tänk om jag har gjort något olämpligt utan att veta det? Haha ... Äsch, det kommer säkert att gå bra! Vi får hoppas på det bästa.

Känns rätt så lustigt att sitta här i skolan och blogga. Har bara gjort det 1-3 gånger tidigare, på skoltid då vi har fått blogga och vara inne på datorerna (då vi har fått en belöning att vara inne på en dator). Men nu, är skolan slut och jag sitter här oå min bänk, och alla kompisarna har gått. Den enda som är kvar här med mig är min fröken!


 


Av Hanna - 23 april 2012 19:04

Hej!

 

Som sagt, hittade kameran och har tagit några foton! Riktigt nöjd .. Men alltså, är det itne hur coolt som helst att se en gammal Canon kamera? Ska fråga mamma om man kan köpa filmrullar till den, så att man kan testa att fota. Den har till och med längre zoom än den vi har nu!


 


 


 


 Av Hanna - 23 april 2012 18:38

Hej!

 

Det gick inte som tänkt med att göra hål i byxorna. Blev inte riktigt nöjd, så därför har jag ingen lu´st att lägga upp resultat. Men, vet ni vad? Kom och tänka på att mamma hade visat mig en urgammal kamera (det är vad jag kallar den), som hon hade när det inte fanns systemkameror. Det var rätt så längesedan, förra året, men jag kom och tänka på den nu. Så nu blir mitt uppdrag kamera-letare.

En stund senare:

Hittade den!! Oh herregud, ska fota den direkt. Bilder kommer snart (tror jag?)!!


 

Av Hanna - 23 april 2012 18:30

Hej!

 

*tidsinställt inägg*

Som vanligt när jag gör tidsinställda, så har jag ingen fantasi? Alla dessa fantasi-lösa inlägg, är egentligen bara onödigt. Eller? Äsch, skit i det.

 
Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se