hannasbilder

Senaste inläggen

Av Hanna - 14 augusti 2013 15:25

       

ANNONS
Av Hanna - 16 maj 2013 18:38    foto: jag | kamera: Canon EOS 600D

Hej! Jisses vad varmt det är ute! Riktigt sommarväder ... Gick ut förut och fotade vårat vackra träd med vita körsbärsblommor på. Tyvärr så märkte jag att hela trädet var fullt av myror, men jag hoppas inte att det syns på bilden! Tog även kort på några förgätmigej. Mamma lärde mig när jag var liten att förgätmigej betydde "Glöm mig inte". Andledningen till det var typ för att Gud hade glömt att ge den blomman namn.
Tycker att blomma är så himla gullig! Blå och liten ...

Ha en fortsatt bra kväll, hejdå!

ANNONS
Av Hanna - 13 maj 2013 17:10

      

  

foto: jag | kamera: Canon EOS 600D


Hej! Igår åkte jag och Frida in till stan för att fotografera. Det fanns jättemånga träd med rosa blommor. De var jättefina! Vi gick även runt i parken och fotade blommor. Vi träffade 2 små ankor som var så söta!
Efter att vi hade fotat så köpte vi glass och gick tillbaka till parken och sedan tog vi bussen hem. Det var lite kallt på slutet men vi hade det jättemysigt inne i stan!
Kom hem för en halvtimme sedan och efter det åt jag mat. Jag och min bror hade haft repetion för att ikväll ska vi ha konsert. Eller, ja inte bara vi, en massa andra också. Vi ska spela på olika slagverk (t.ex. trummor, vibrafoner, djemetrummor m.m.). Det ska bli jätteroligt!
Ha det bra så länge!

Av Hanna - 8 maj 2013 12:56

örhängen: Lina Flodins bloppis (http://linafoto.blogg.se/bloppis/)


Hej på er! Igår fick jag hem ett paket på posten från Lina Flodins. Hade köpt ett par jättefina örhängen från hennes bloppis för 16 kr totalt (med frakt och allt). Hur billigt som helst?! Lina säljer jättefina saker i sin bloppis och allt är jättebilligt! Ta er gärna en titt, länk finns under bilden.

Ha en jättebra dag, hejdå!  

Av Hanna - 5 maj 2013 19:28


Hej! Jag har nu, för första gången, gjort en animerad bild i Photoshop. Eftersom att jag använder mig av Photoshop Elements, vilket de fotobloggare jag känner till inte gör, så fick jag kolla på youtube om hur man gjorde.
Lätt kan jag inte säga att det var, men det var inte heller jättesvårt!
Är rätt så nöjd med den ...

Hejdå! 


Av Hanna - 1 maj 2013 12:12

Photoshop Elements 10 | Spotify

Hej! Sitter och lyssnar på riktigt bra musik samtidigt som jag redigerar lite i Photoshop.

Det är så otroligt roligt att redigera bilder, trixa med de och lägga ihop flera bilder. Först när jag fick Photoshop föörstod jag ingenting, och jag försökte inte ens. Men sedan så släppte det och jag började läsa photoshop-tips på bloggar (vilket jag lärde mig nästan allt jag kan av). För er som gillar att fotografera och göra dina bilder så fina som möjligt är Photoshop en jättebra sak! Lite klurigt ibland, men riktigt rolig!
Jag själv använder mig utav Adobe Photoshop Elements 10.

Ha en bra 1:a maj, hejdå!

Av Hanna - 29 april 2013 16:47

fotograf: jag | redigering: jag 

Hej! Nu längtar jag verkligen efter sommaren... Värmen, havet och utflykter, åh vad roligt!
Dagen i skolan har väl varit helt okej. Har haft 2 gånger (ena gången elevensval), lite jobbigt att få med sig allt ner i väskan. Men hur som helst ...
Denna bilden tog jag förra året och jag har redigerat den i Photoshop Elements 10. Älskar färgen, hela bilden påminner om sommar!

Hejdå!

Av Hanna - 27 april 2013 14:26

 

Canon EOS 600D | Modell: Jag

Hej på er! Nu kommer ett litet inlägg bara för att ... Ja, jag har ju varken facebook eller instagram där jag kan lägga ut bilder jag tar och redigerar, så jag får använda bloggen.

Alldeles strax ska jag åka iväg och spela fotbollsmatch, det ska bli riktigt roligt! Är taggad och känner på mig att det kommer att gå bra.

Hejdå!


Jag heter Hanna och jag fyller 13 år iår. Jag älskar att fotografera, vilket denna bloggen till största del kommer att handla om! Alla bilder är fotade med en Canon EOS 600D om inget annat utges. Ha det bra!

              

                                                                    

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se